Χειροποίητο σουβλάκι 1 ψήφοι

Χειροποίητο σουβλάκι
Το χειροποίητο σουβλάκι είναι πάντα καλύτερα για το ετοιμάζουμε σύμφωνα με το γούστο μας. Δείτε τη συνταγή αυτή και τα μυστικά της επιτυχίας από τον Always Hungry !
 
 

Υλικά

- 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- 4 πίτες για σουβλάκια (προτιμήστε καλαμποκιού που είναι πιο γευστικές)
- λίγα ντοματίνια
- στραγγιστό γιαούρτι 2%
- μουστάρδα της αρεσκείας σας
- αλάτι
- πιπέρι
- φρέσκο θυμάρι
- γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση

Το πρώτο βήμα μας είναι να ψήσουμε τις χοιρινές μπριζόλες. Τις πλένουμε, προσθέτουμε το πιπέρι και το θυμάρι και τις ψήνουμε ιδανικά σε BBQ ή διαφορετικά στο grill του φούρνου. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, για να μην στεγνώσουν.

Παράλληλα, κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μικρό μπωλ, ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1-2 κουταλιές μουστάρδα.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε σε λεπτές φέτες τις χοιρινές μπριζόλες και προσέχουμε να αφαιρέσουμε τυχόν κόκαλα.

Ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τις πίτες για τα σουβλάκια, χωρίς να προσθέσουμε λάδι.

Μόλις είναι έτοιμες, απλώνουμε σε κάθε μία λίγο από το μίγμα του γιαουρτιού και από πάνω βάζουμε τις φέτες από το χοιρινό μας και τα ντοματίνια.

Προσθέτουμε την πάπρικα και τυλίγουμε το σουβλάκι μας σε αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.

Αν το δοκιμάσετε, θα καταλάβετε και εσείς ότι είναι το πιο γευστικό και αρωματικό σπιτικό σουβλάκι χοιρινό που έχετε δοκιμάσει!
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες