Χοιρινό με πράσα 24 ψήφοι

Χοιρινό με πράσα
 
 

Υλικά

1 κιλό χοιρινό
1 φλιτζάνι λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια νερό
3 μεγάλα πράσα
2 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Ρίχνετε το κρεμμύδι, τα πράσα και το μαϊντανό να τσιγαριστούν
-Προσθέτετε και το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε το νερό και αλατοπιπερώνετε
-Σκεπάζετε και αφήνετε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
2 αστέρια από 24 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες