Χοιρινό μεξικάνικο 4 ψήφοι

Από ΓΙΟΥΛΗ Τ.
Χοιρινό μεξικάνικο
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

4 χοιρινές κοτολέτες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπέρια σε ροδέλες
1 1/2 φλιτζάνι ζωμό κότας
3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
πάπρικα
αλάτι - πιπέρι
1/2 κουταλάκι θυμάρι
2 κουταλιές βούτυρο
1/2 κουταλάκι τζίντζερ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα μυρωδικά και τρίβουμε το κρέας. Σοτάρουμε το κρέας στο βούτυρο για 4 λεπτάκια. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και προσθέτουμε το ζωμό και τη ζάχαρη και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ρίχνουμε πάλι μέσα το κρέας και βράζουμε για ένα εικοσάλεπτο μέχρι να γίνει το κρέας. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες