Χοιρινό στις κληματόβεργες 112 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Χοιρινό στις κληματόβεργες
 
 

Υλικά

1 κιλό χοιρινή σπάλα
1,5 φλ. λάδι
1,5 φλ. νερό
χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
λίγες κληματόβεργες

Εκτέλεση

Κόβετε το κρέας μερίδες, το τρίβετε με χυμό λεμονιού και το αλατοπιπερώνετε. Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζετε τα κομμάτια του κρέατος. Στρώνετε στον πάτο μιας κατσαρόλας της κληματόβεργες και τοποθετείτε πάνω τους το κρέας. Ρίχνετε και το νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 1μιση ώρα περίπου. Το σερβίρετε σε πιατέλα με πατάτες τηγανιτές.
2 αστέρια από 112 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες