Ψαρονέφρι με ζαμπόν και μοτσαρέλα 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ψαρονέφρι με ζαμπόν και μοτσαρέλα
 
 

Υλικά (4)

ψαρονέφρια
4 μεγάλες φέτες ζαμπόν
1 μπάλα μοτσαρέλα
12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 ματσάκι τρυφερή ρόκα
3 κ. σ. ξίδι μπαλσάμικο
3-4 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ρυθμίζουμε το φούρνο στο γκρίλ στους 240 βαθμούς. Κόβετε το κάθε ψαρονέφρι σε 8 φέτες, τις χτυπάτε ελαφρά για να πλατύνουν και τις αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψαρονέφρια και από τις 2 πλευρές 5 λεπτά συνολικά. Σβήνετε με το μπαλσάμικο και κατεβάζετε από την φωτιά. Παράλληλα κόβετε το ζαμπόν σε τέταρτα και τρίβετε την μοτσαρέλα. Βάζετε τις φέτες σε ένα ρηχό ταψί και βάζετε από ένα κομμάτι ζαμπόν και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνετε για 2-3 λεπτά και σερβίρετε με τα ντοματίνια και την ρόκα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες