6 φιλέτα γαλέου (200 περίπου γραμμαρίων το καθένα) 2 λεμόνια 300 γρ. κρέμα γάλακτος μία πρέζα κρόκο σε σκόνη μαϊντανός αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180° Κελσίου. Κόβετε έξη φύλλα λαδόχαρτο. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος προσθέτοντας τον κρόκο, το αλάτι και το πιπέρι. Μέσα σε κάθε φύλλο βάζετε μια φέτα λεμονιού, από πάνω ένα φιλέτο γαλέου, το σκεπάζετε με μία γεμάτη κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος και άλλη μία φέτα λεμονιού. Αν θέλετε προσθέτετε και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Κλείνετε το λαδόχαρτο διπλώνοντας καλά τις άκρες και ψήνετε για 10 λεπτά στον φούρνο.