Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Ζαμπόν με πικάντικη σάλτσα 
Υλικά (2-4 μερίδες)
600 γρ. σε κομμάτι ζαμπόν
1 1/2 ψιλοκομμένο αγγούρι
αλάτι
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλάκια κομμένο εστραγκόν
3 ψιλοκομμένα μανιτάρια
πιπέρι
2 κουταλάκια μουστάρδα
1 1/2 ψιλοκομμένο αγγούρι
αλάτι
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλάκια κομμένο εστραγκόν
3 ψιλοκομμένα μανιτάρια
πιπέρι
2 κουταλάκια μουστάρδα
Εκτέλεση
1. Αλείφετε το ζαμπόν με 1 κουταλάκι από τη μουστάρδα.2. Σοτάρετε τα μανιτάρια με τη φετινή, προσθέτετε το αγγούρι, το εστραγκόν, το γάλα και την υπόλοιπη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Αποσύρετε το μίγμα από τη φωτιά και αλείφετε με το μίγμα το ζαμπόν.
3. Ψήνετε το ζαμπόν 20? περίπου στο φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς. Σερβίρετε το ζαμπόν με τη σάλτσα του κομμένο σε φέτες.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |