Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Κοτόσουπα 
Υλικά
Εκτέλεση
1. Βάζουμε την κότα μέσα σε μία κατσαρόλα και τη σκεπάζουμε με νερό να βράσει. Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις βράσει ρίχνουμε το ρύζι ή το μακαρονάκι. Μόλις γίνει κλείνουμε την φωτιά.2. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαλακή μαρέγκα και τους τους κρόκους χωριστά. Στύβουμε το λεμόνι. Προσθέτουμε τους κρόκους στην μαρέγκα και χτυπάμε. Προσθέτουμε λίγο-λίγο τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε λίγο-λίγο ζουμί από την κότα χτυπώντας γρήγορα και συνεχώς.
3. Όταν έχουμε βάλει αρκετό το ρίχνουμε όλο μαζί στην κατσαρόλα και την κουνάμε ελαφρά για να πάει το αυγολέμονο παντού.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |