Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μακαρόνι με σάλτσα πεκάν 2 ψήφοι

Μακαρόνι με σάλτσα πεκάν
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Συνιστώμενο κρασί: Λευκό φυμέ.

Υλικά (2 μερίδες)


2 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζ. καρύδια πέκαν κομματιασμένα
250 γρ. μακαρόνι
1/2 φλιτζ. άπαχο τυρί ρικότα
2 κουταλιές άπαχο γάλα
2 κουταλιές χυμός λάιμ
1/4 κουταλάκι αλάτι προαιρετικό ή κατά τη γεύση

Εκτέλεση

1. Σε μια μεγάλη βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα πέκαν για 3-4 λεπτά ή μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα βάζουμε στην άκρη.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
3. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε το μίγμα κρεμμυδιού με τα λοιπά συστατικά στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Βάζουμε περισσότερο γάλα, αν η σάλτσα είναι πολύ παχύρρευστη.
4. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα μακαρόνι και ανακατεύουμε.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια