Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μοσχάρι πορτοκαλάτο 1 ψήφοι

Μοσχάρι πορτοκαλάτο
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά


1 μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
2 κουταλάκια κόρνφλάουρ, χόιζιν και όιστερ σως
1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά σε μεγάλα κυβάκια
το ασπράδι ενός αυγού

Εκτέλεση

Μαρινάρουμε για μισή ώρα το κρέας στις σάλτσες με λίγο καλαμποκέλαιο. Το στραγγίζουμε, το περνάμε από το χτυπημένο ασπράδι και το τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο. Βγάζουμε το κρέας και κάνουμε το ίδιο με τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στο γουόκ το κρέας, προσθέτουμε το πορτοκάλι και τις σάλτσες της μαρινάδας και σοτάρουμε μέχρι να πάρει το φαγητό δύο-τρεις βράσεις.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια