Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Ροδέλες με τόνο και άνηθο 1 ψήφοι

Ροδέλες με τόνο και άνηθο
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (6 μερίδες)

500 γρ. ροδέλες, πέννες ή άλλο σχήμα ζυμαρικού μεσαίου μεγέθους
500 γρ. τόνο από κονσέρβα στραγγισμένο
5 κουταλιές άνηθο κομμένο
1 φλιτζ. σέλερι κομμένο
1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο
1 καρότο κομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές μέλι
3 κουταλιές μπαλσάμικο
πιπέρι μαύρο ή άσπρο φρέσκο αλεσμένο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στo μεταξύ ψήνουμε το σολομό στο φούρνο ή το γκριλ και τον αφήνουμε να κρυώσει. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα και τον κόβουμε σε κομμάτια, που τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ (αν ο σολομός είναι από κονσέρβα, τον βάζουμε απ' ευθείας στο μπολ και του ρίχνουμε πιπέρι). Προσθέτουμε το άνηθο, το σέλερι, το κρεμμύδι, το καρότο και το ζυμαρικό. Σε ένα μικρό μπολ κτυπάμε μαζί λάδι, μέλι και μπαλσάμικο. Το βάζουμε στο σολομό με το ζυμαρικό και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρεται καλά παγωμένο.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια