Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Σάλτσα ζυμαρικού με μοτσαρέλα και αντσούγες 2 ψήφοι

Σάλτσα ζυμαρικού με μοτσαρέλα και αντσούγες
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Ο διαβολάκος αυτός χρησιμοποιεί αρκετούς κρόκους αβγού, που μαγειρεύονται μέσα στο καυτό ζυμαρικό,
ενώ το σήζονινγκ προέρχεται από την αντσούγα.

Υλικά


2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
3 κρόκοι αβγού αλαφρά κτυπημένοι
4 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε μικρά κομμάτια
1/2 φλιτζ. τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε λωρίδες
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά, ρυθμίζουμε το σήζονινγκ με μαύρο πιπέρι, ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω σε καυτό, στραγγισμένο ζυμαρικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
1 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια