Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Σπαγγέτι αλά νορτσινα 1 ψήφοι

Από ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
Σπαγγέτι αλά νορτσινα
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4)

25 ως 50 γρ. χειμωνιάτικη ή καλοκαιρινή μαύρη τρούφα τριμμένη ή κοπανισμένη
4 κουταλιές ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 αντζούγες από συσκευασία με αλάτι ξεπλυμένες, καθαρισμένες και τεμαχισμένες
500 γρ. σπαγγέτι
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Το βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την τρούφα και αναμιγνύουμε καλά. Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο και τις αντσούγες και μαγειρεύουμε μέχρι το σκόρδο να τσιτσιρίξει.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως, δυναμώνοντας τη γεύση της τρούφας ρίχνοντας λίγο λάδι τρούφας ακριβώς πριν σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια