Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Σπανάκι με παρμεζάνα και αμύγδαλα 1 ψήφοι

Από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Σπανάκι με παρμεζάνα και αμύγδαλα
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Γίνεται και με κατεψυγμένο σπανάκι, αλλά με φρέσκο είναι σαφώς καλύτερο.

Υλικά (4-6)

1 κουταλιά (15 ml) ελαιόλαδο
900 γρ. φύλλα από σπανάκι πλυμένα και ξακρισμένα
1/4 φλιτζ. (60 ml) καβουρδισμένα και τεμαχισμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές (30 ml) τυρί παρμεζάνα τριμμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά τη γεύση
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη χύτρα και προσθέτουμε το σπανάκι βαθμιαία, γυρίζοντας και ανακατεύοντας μέχρι όλα τα φύλλα μόλις να μαραθούν, για 2-3 λεπτά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά, ανακατεύοντας ώστε να αναμιχθούν καλά.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια