Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Σπετσοφάϊ 
Υλικά (2-4 μερίδες)
1 μεγάλο λουκάνικο Πηλίου ψιλοκομμένο
10 μικρές πιπεριές (Πηλίου κατά προτίμηση)
3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
10 μικρές πιπεριές (Πηλίου κατά προτίμηση)
3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λουκάνικο σε μέτρια φωτιά και το τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές. Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές, ξαναρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα, προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι του.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
![]() από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |