Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Στρουθοκάμηλος μαρινάτη με μυρωδικά 6 ψήφοι

Στρουθοκάμηλος μαρινάτη με μυρωδικά
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (8 μερίδες)

500 γρ τρυφερά φιλέτα στρουθοκαμήλου (περίπου 4 εκ. πάχος)
Μαρινάδα:
2/3 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δεντρολίβανο λιωμένο
1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο

Εκτέλεση

1. Αναμιγνύουμε τα συστατικά της μαρινάδας σε μια πλαστική σακούλα, προσθέτουμε το κρέας και το γυρίζουμε για να καλυφθεί καλά. Ασφαλίζουμε τη σακούλα και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα, γυρίζοντάς την που και που.
2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα,την οποία πετάμε. Βάζουμε το κρέας στη σχάρα ενός γκριλ, ώστε η επιφάνειά του να απέχει 8-12 εκ. από τη φωτιά. Ψήνουμε για 26-31 λεπτά για μέτριο-άψητο προς μέτριο, γυρίζοντάς το μια φορά. Το κόβουμε σε φέτες.
3 αστέρια από 6 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια