Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Τηγανητό χταπόδι 
Υλικά (6 μερίδες)
1 κιλό χταπόδι
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
ελάχιστο πιπέρι
ελάχιστη ρίγανη
1 1/2 φλιτζάνια τσαγιού κρασί κόκκινο
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
ελάχιστο πιπέρι
ελάχιστη ρίγανη
1 1/2 φλιτζάνια τσαγιού κρασί κόκκινο
Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι σκέτο(χωρίς νερό), γιατί ψήνεται με το δικό του νερό. Σκεπάζετε με ένα καπάκι και σιγοψήνετε για 40 λεπτά.2. Τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αφήνετε να ψηθεί για ακόμη 20 λεπτά και το σβήνετε με το κρασί. Σκεπάζετε και βράζετε για 15 λεπτά ώστε να πήξει η σάλτσα.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |