Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Χρυσές πατατούλες στο φούρνο 
Έχουν πολύ ωραία γεύση.
Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
χυμό ενός πορτοκαλιού
χυμό από 2 λεμόνια
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι λευκό κρασί Μοσχοφίλερο
4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (μονό τα φύλλα)
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
αλατοπίπερο
χυμό ενός πορτοκαλιού
χυμό από 2 λεμόνια
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι λευκό κρασί Μοσχοφίλερο
4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (μονό τα φύλλα)
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ανακατεύω τους χυμούς εσπεριδοειδών σε ένα μπολ με το λάδι, το κρασί και τη μουστάρδα. Στρώνω τις πατάτες σε πυρέξ και τις περιχύνω με το μείγμα. Προσθέτω σκόρδο, θυμάρι και αλατοπιπερώνω. Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Ξεσκεπάζω και συνεχίζω το ψήσιμο μέχρι οι πατάτες να ροδίσουν.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |