Νέκταρ κάμα σούτρα 13 ψήφοι

Νέκταρ κάμα σούτρα
Η Κάμα Σούτρα ή "Αφορισμοί πάνω στον έρωτα" είναι μια κλασική ινδική πραγματεία πάνω στην ερωτική τέχνη γραμμένη από τον Mallanoga Vatsyayana μεταξύ του 1ου και του 6ου αιώνα μ.Χ. Είναι από τις πλέον διεξοδικές εργασίες που έχουν γραφεί για την ερωτική πράξη σε ολόκληρη την παγκόσμια λογοτεχνία και καλύπτει της διάφορες απόψεις της γενετήσιας ζωής του ανθρώπου, παρέχοντας επίσης πρακτικές συνταγές ως προς την επίτευξη της μέγιστης ηδονής. Διαιρείται σε επτά μέρη, όπου το καθένα αντιμετωπίζει και ένα διαφορετικό θέμα, περί εναγκαλισμών, περί επιλογής θηλυκού συντρόφου, περί της συζύγου, περί τις συζύγους των άλλων, περί πορνών πολυτελείας κλπ.

Στο έβδομο μέρος, την Aupamishadika, το θέμα είναι η τέχνη της αποπλάνησης, ένας οδηγός για να γίνει κανείς "αποπλανητικός." Μεγάλος αριθμός από σούτρας (36-48) διδάσκουν τον τρόπο αύξησης της γενετήσιας ορμητικότητας, που όμως είναι δύσκολο να εφαρμοστούν στη Δύση, καθώς οι απαιτούμενες πρώτες ύλες βρίσκονται μόνο στην Ινδία. Μεταξύ των συστατικών που είναι πολύ γνώριμα στη Δύση και τις γεύσεις της είναι το γάλα, η γλυκόριζα, το μέλι και η ζάχαρη.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια από τις πιο εύκολες σούτρας, η υπ' αριθ. 44, που λέγει: "Τούτο το νέκταρ είναι ευλογημένο, ενδυναμώνει την σεξουαλική ορμή, επιμηκύνει τη ζωή σας και έχει γλυκιά γεύση."

Πιέστε το σε μικρές ρουφηξιές, καλά παγωμένο και ... καλή τύχη!
 
 

Υλικά (2 μερίδες)

1 κουταλιά καθαρισμένο βούτυρο (το ζεσταίνουμε μέχρι να αφρίσει και αφαιρούμε τον αφρό με ένα φίλτρο από μουσελίνα)
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι σκόνη γλυκόρριζας
150 ml γάλα
150 ml χυμός μάραθου φυγοκεντρισμένος

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε τη μαραθόριζα. Φυγοκεντρίζουμε για να πάρουμε το χυμό της. Τον χύνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά και τα λιώνουμε. Σερβίρουμε σε δυο ποτήρια με πάγο.
2 αστέρια από 13 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες