Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μαγειρεύοντας με μαυροδάφνη

Ταιριάζει θαυμάσια με γλυκά που περιέχουν σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς ή τιραμισού. Χρησιμοποιείται επίσης για να δώσει γεύση σε μια μεγάλη ποικιλία από σκούρες σάλτσες για μοσχάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα και κυνήγι. Όμως οι παλαιές φιάλες πρέπει να φυλάγονται για «στιγμές περισυλλογής» και να συνδυάζονται με άγλυκα επιδόρπια, σαν αυτά που βασίζονται σε πικρή σοκολάτα.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια