Εύκολο παγωτό σοκολάτα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
400 γρ. ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
2/3 φλιτζ. σιρόπι σοκολάτας
2 φλιτζ. παχιά κρέμα
Εκτέλεση
1. Στρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 12Χ24 εκ. περίπου με αλλουμινόχαρτο.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γάλα με το σιρόπι, μέχρι το μίγμα να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα. Σε ένα χωριστό μπολ κτυπάμε την κρέμα μέχρι να γίνει σφιχτή.
3. Διπλώνουμε την κρέμα στο μίγμα της σοκολάτας (δηλ. την ενσωματώνουμε προσεκτικά με ένα πιρούνι και όχι με κανονική ανάμιξη) και χύνουμε το μίγμα στο ταψί. Το σκεπάζουμε και το ψύχουμε για 6 ώρες ή μέχρι να πήξει.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr