Κανελόνια για διαβητικούς

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
250 γρ. κανελόνια

Για τη γέμιση:
500 γρ. κιμά
1 κουταλιά πελτέ
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός

Για τη σάλτσα:
4 ώριμες ντομάτες τριμμένες
αλάτι
πιπέρι
3 κουτ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάραμε τον κιμά μέχρι να μην έχει καθόλου υγρά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, αλάτι πιπέρι, μαϊντανό και τον πελτέ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό και μετά τα αφήνουμε να βράσουν και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη γέμιση (αν είναι ζεστή θα σκάσουν )και τα τοποθετούμε σε ταψί διπλά διπλά.
Μετά προσθέτουμε επάνω τις ντομάτες το αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και τόσο νερό ως να σκεπαστούν.
Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200 ακριβώς 30 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα πασπαλίζουμε με το τυρί και τα αφήνουμε σκεπασμένα 10 λεπτά να φουσκώσουν.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr