Σπαγγέτι με κολοκυθοανθούς και αντσούγες (spaghetti annalisa)

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ. σπαγέτι
20 κολοκυθοανθοί τεμαχισμένοι, ξεπλυμένοι και στεγνωμένοι
φιλέτα από 8-10 αντσούγες παστές, ξεπλυμένες, ξεκοκκαλισμένες και ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1-2 καυτερές πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο (4 κουταλιές)
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ, σε μια βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο, την πιπεριά και τις αντσούγες στο λάδι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι οι αντσούγες να διαλύονται και το σκόρδο να αρχίσει να σκουραίνει. Προσθέτουμε τους κομμένους κολοκυθοανθούς μαζί με λίγο νερό από το ζυμαρικό και μαγειρεύουμε για λί-γα λεπτά.
3. Ρίχνουμε το ζυμαρικό στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε για να αναμιχθεί με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr