1. Έχοντας όλα τα συστατικά μας κοντά στην εστία, προθερμαίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το λάδι, στριφογυρίζοντάς το, ώστε να απλωθεί μέχρι το μέσο ύψος του γουόκ περίπου. Μόλις το λάδι κάψει, προσθέτουμε το σκόρδο, την πάστα τσίλι και αλάτι. Ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι το σκόρδο να ευωδιάσει.
2. Προσθέτουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτέ, μέχρι τα φύλλα μόλις να μαραθούν. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη ζάχαρη και το ασιατικό σησαμέλαιο (Σημ. Αν δεν έχουμε ήδη μετρήσει τη ζάχαρη και το σησαμέλαιο, μετακινούμε το γουόκ σε μια κρύα εστία ενώ μετράμε, και μετά το επαναφέρουμε στη ζεστή εστία). Πασπαλίζουμε το σπανάκι με λίγο μαύρο πιπέρι, αν θέλουμε, Σερβίρουμε αμέσως.
|