Γάλα καρύδας (santan)

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
σάρκα καρύδας (γύρω στα 200-300 γρ)
τριμμένη κανέλα
Εκτέλεση
Για να παρασκευάσουμε το santan τοποθετούμε στο μπλέντερ σάρκα καρύδας με λίγο χλιαρό νερό. Πολτοποιούμε καλά και στη συνέχεια σουρώνουμε πολύ καλά απομακρύνοντας τα υπολείμματα στερεής μάζας. Βάζουμε το χυμό σε ένα μπουκάλι και τον αφήνουμε 2 μέρες στο ψυγείο. Σερβίρεται αραιωμένο με κρύο νερό ρίχνοντας από πάνω λίγη σκόνη κανέλας.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr