Zupa ogorkowa

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 λίτρο ζωμός κρέατος
2 πατάτες
1/2 κιλό μανιτάρια
2 κουταλιές βούτυρο
1 μπουκάλι ξινόγαλο
1 κουταλάκι αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε, τις πατάτες και τις βράζουμε στo ζωμό του κρέατος. Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες.
Στη συνέχεια τα σοτάρουμε στο βούτυρο μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι. Ρίχνουμε το αλάτι και κατόπιν το ζωμό με τις βρασμένες πατάτες Σβήνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το ξινόγαλο και περιχύνουμε. Σερβίρουμε αμέσως προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr