Ξιφίας με μπλε τυρί

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4-6 φέτες ξιφία ή από άλλο λευκό, σφιχτό ψάρι (περίπου 170 γρ. η κάθε φέτα)
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
1-1,5 φλιτζ. (250-375 ml) τυρί ροκφόρ ή άλλο μπλε τυρί κομματιασμένο
φέτες λεμονιού για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και ψήνουμε από τη μια πλευρά στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο γκριλ μέχρι να ασπρίσει και να σφίξει, περίπου για 3 λεπτά. Γυρίζουμε τις φέτες, ρίχνουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε μέχρι το τυρί να λιώσει και το ψάρι να γίνει, για 3-5 λεπτά. Σερβίρουμε με τις φέτες λεμονιού.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr