Matjeri masala

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό ψάρια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
2 καυτερές πιπεριές
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι ξίδι
2 κουταλιές κάρυ
αλάτι
Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε τα ψάρια. Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
2. Ρίχνουμε στο καυτό, τηγανισμένο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν και τότε ρίχνουμε το κάρυ. Αμέσως μετά ρίχνουμε στο τηγάνι τις πιπεριές, τη ζάχαρη και το αλάτι. Τα αφήνουμε για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνουμε το ξίδι και σβήνουμε τη φωτιά.
3. Ολοκληρώνουμε περιχύνοντας με το μίγμα τα ψάρια.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr