Αμύγδαλα ψημένα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1½ φλιτζ αμύγδαλα ζεματισμένα και ξεφλουδισμένα
? κουταλάκι κύμινο
αλάτι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χρυσίσουν καλά, προσέχοντας να μην τα κάψουμε. Τα στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Τα πασπαλίζουμε με κύμινο και αλάτι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr