Εύκολα αμυγδαλωτά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 κιλά αμυγδαλόψιχα
1400 γρ. ζάχαρη
14 ασπράδια αυγών
1 κρόκος αυγού
ανθόνερο
λίγο ούζο
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια ώσπου να γίνουν μαρέγκα. Ρίχνουμε τον κρόκο, τη ζάχαρη, το ανθόνερο, το ούζο, τις βανίλιες και τέλος την αμυγδαλόψιχα. Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο και τριμμένη φρυγανιά. Τα πλάθουμε στρογγυλά με μια κουταλιά αμύγδαλο στη μέση. Ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά στους 180 ℃ και τα ξεκολλάμε από το ταψί με σπάτουλα όσο είναι ακόμα ζεστά.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr