Αρακάς με ζαμπόν 4 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Αρακάς με ζαμπόν
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 κιλό αρακά
1/2 κιλό κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
6-7 κ.σ. λάδι
200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
125 ml νερό ή ζωμό
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σοτάρετε στη χύτρα τα κρεμμυδάκια με το λάδι.
Προσθέτετε το ζαμπόν, τον αρακά, αλάτι, πιπέρι και το νερό.
Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε για 5-7 λεπτά.
Ανοίγετε τη χύτρα και προσθέτετε τον άνηθο.
0 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες