Αρνί με αγκινάρες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1.200 γρ. αρνάκι κομμένο σε 6 μερίδες
12 αγκινάρες
6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
1/3 ποτηριού ελαιόλαδο
1 καρότο σε φέτες
1/2 ποτήρι κρασί
αλάτι - πιπέρι
για το αυγολέμονο: χυμό 2 λεμονιών και 2 αυγά
Εκτέλεση
Σοτάρουμε καλά το αρνάκι, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τις αγκινάρες και το καρότο. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο. Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει. Το φαγητό όταν είναι έτοιμο το αυγοκόβουμε και πρέπει να μείνει με τη σάλτσα του

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr