Μπουρίτος με σολομό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
800 γρ φιλέτο σολομού
1 κ.γ. σουσάμι
6 τορτίγιες
μισό icebeerg
1 καρότο
140 γρ τσένταρ
3λαιόλαδο
2 αβοκάντο
1 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο
λίγη μαγιονέζα
Εκτέλεση
Αφαιρούμε το δέρμα του σολομού και τον κόβουμε σε κυβάκια 1 εκατοστού.

Τοποθετούμε το σολομό σε ένα σκεύος, μαζί με το σουσάμι, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το σολομό για 2 λεπτά.

Ψιλοκόβουμε το iceberg και τοποθετούμε λίγο πάνω από κάθε τορτίγια.

Προσθέτουμε λίγη μαγιονέζα, τον ψημένο σολομό, το τυρί χωρισμένο σε κάθε πίτα, το αβοκάντο κομμένο σε φέτες και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο.

Τυλίγουμε τα μπορίτος με σολομό και τα απολαμβάνουμε με καλή παρέα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr