Busche de noel

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό κάστανα πουρέ (το βρίσκουμε έτοιμο σε super market)
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
250 γρ. βούτυρο
2 κρόκους αυγών
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί. Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει και το χτυπάμε για λίγο στο μίξερ να αφρατέψει. Προσθέτουμε το βούτυρο στον πουρέ κάστανο και το ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με την ζάχαρη και τους προσθέτουμε και αυτούς στον πουρέ.
Ρίχνουμε την λιωμένη κουβερτούρα και αυτήν στο μίγμα μας και με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Ντύνουμε μία φόρμα του κέικ με μεμβράνη κουζίνας και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Στρώνουμε καλά το μιγμα μας και αφήνουμε στο ψυγείο για μία μέρα. Βγάζουμε το γλυκό μας από το ψυγείο, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr