Μπέργκερ μανιτάρι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 σκελίδες σκόρδου
2 κλαδάκια φρέσκου μαϊντανού
35 g βούτυρο, (σε θερμοκρασία δωματίου)
2 μεγάλα μανιτάρια
2 ψωμάκια για μπέργκερ
μουστάρδα
1 λεμόνι
1 χούφτα ρόκα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα φύλλα του μαϊντανού και τα αναμιγνύουμε με το βούτυρο και το σκόρδο. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με το βούτυρο.

Τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο έως ότου τα μανιτάρια είναι μαλακά και μαγειρεμένα. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, ξετυλίγουμε τα μανιτάρια και ρίχνουμε τους χυμούς στο ψωμί.

Αλείφουμε τα ψωμάκια με λίγη μουστάρδα, τοποθετούμε ένα μανιτάρι, ρίχνουμε λίγο χυμό λεμόνι και τελειώνουμε με λίγη ρόκα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr