Ζελές με καφέ και σιρόπι σφένδαμου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
Για 3 μερίδες

4 κσ κρύο νερό
450 ml νερό (για το βράσιμο)
4 κγ στιγμιαίο καφέ (ανά προτίμηση)
1 φακελάκι ζελατίνη σκόνη
Σιρόπι σφένδαμου
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη ζελατίνη με το κρύο νερό σε ένα μπολάκι και αφήνουμε να μουλιάσει.
Βάζουμε το νερό με το καφέ να πάρουν μία βράση.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αμέσως προσθέτουμε τη διαλυμμένη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Χωρίζουμε σε μπολάκια και αφού κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο.
Μετά σερβίρουμε με σιρόπι σφένδαμου (ή αν θέλετε σαντιγί ή γάλα εβαπορέ).

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr