Εύκολη βάση για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 κούπες κρύα κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τη κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ . Σ ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα συστατικά που χρειάζονται για την γεύση που θέλουμε να δώσουμε στο παγωτό μας. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα δύο μίγματά μας καλά και όταν ομογενοποιηθούν τα βάζουμε στη κατάψυξη για 6 ώρες και το παγωτό μας είναι έτοιμο.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr