Γρανίτα ροδάκινο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
6 ροδάκινα
6 κουταλιές σούπας άχνη
100 ml νερό ή χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, αφαιρούμε το κουκούτσι και τα αλέθουμε μαζί με την άχνη και το νερό ή το χυμό πορτοκαλιού στο μούλτι. Βάζουμε το μείγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1 1/2 ώρα. Το βγάζουμε από την κατάψυξη, αλέθουμε άλλη μια φορά, το ξαναβάζουμε για άλλη 1 ώρα στην κατάψυξη και η γρανίτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Σημείωση του Yumyum.gr: Με παραπλήσιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε γρανίτα και με άλλα φρούτα όπως καρπούζι (θέλει και λίγο χυμό λεμόνι), φράουλα (με λιγότερη ζάχαρη), βερύκοκο (με λιγότερη ζάχαρη) κλπ

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr