Καφές βιενουά (viennois)

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
400 ml καφέ φίλτρου
250 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
κανέλα
φλούδες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σπάζετε την κουβερτούρα σε κομματάκια και την λιώνετε σε μπεν μαρι. Προσθέτετε στην σοκολάτα τον καφέ καυτό και 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε σε 4 φλιτζάνια. Χτυπάτε την υπόλοιπη κρέμα σε σαντιγί, γαρνίρετε τα φλιτζάνια και πασπαλίζετε με την κανέλα και τις φλούδες σοκολάτας.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr