Καυτερή μεξικανική σάλσα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
450 γρ. ντοματάκια από κονσέρβα, στραγγισμένα
1/2 κρεμμύδι μικρό
1/4 φλ. πράσινα τσίλι από κονσέρβα ή πράσινες καυτερές πιπεριές
4 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο τεμαχισμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κουταλιά ξύδι
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
1/8 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και τα λιώνουμε, όχι πολύ ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε και ψύχουμε (διατηρείται καλά στο ψυγείο).

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr