Κατσικάκι λαδορίγανη στη κατσαρόλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 κιλά κατσικάκι σε μερίδες
1 ποτηρι λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και όταν κάψει, τσιγαρίζουμε τις μερίδες του κρέατος. Σε κατσαρόλα βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μπόλικη ρίγανη. Ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε, μέχρι το κρέας να μαλακώσει και να μείνει με το λαδάκι του.
Μπορούμε να το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr