Κέικ με χουρμάδες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
200 γρ. χουρμάδες
6 αυγά
150 γρ. αλεύρι
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αμυγδαλόψιχα
καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε τους κρόκους με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τους χουρμάδες ψιλοκομμένους. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα προσεκτικά. Αφού αλείψουμε το σκεύος με λίγο λάδι ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Το κέικ σερβίρεται πάντα κρύο.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr