Κέικ πορτοκάλι 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κέικ πορτοκάλι
 
 

Υλικά

1 κούπα βούτυρο
2 κούπες ζάχαρη
4 αυγά
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι

Εκτέλεση

Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και όταν ενσωματωθούν προσθέτουμε το χυμό με την φαρίνα εναλλάξ. Βάζουμε το κέικ σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 55 λεπτά.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες