Κοτόπουλο με bbq sauce

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 φλιτζάνι κέτσαπ
1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
1/4 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το γκριλ.

Αναμιγνύουμε την κέτσαπ, το ξύδι, την καφέ ζάχαρη, το μέλι, τη Worcestershire, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, το πιπέρι και 1/4 φλιτζάνι νερό. Κρατάμε 1/3 φλιτζάνι από το μίγμα για αργότερα.

Ανακατεύουμε τη μαρινάδα με το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα ή για μια νύχτα, ανακατεύοντας περιστασιακά. Αποστραγγίζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα.

Τοποθετούμε το κοτόπουλο στη σχάρα του γκριλ και μαγειρεύουμε για 10-12 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε, βάζουμε το 1/3 φλιτζάνι μαρινάδα που έχουμε κρατήσει και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-12 λεπτά ακόμα ή μέχρι να έχει ψηθεί το κοτόπουλο.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr