Κουλουράκια πορτοκαλιού

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1/2 κούπα φυτίνη
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1/2 κ. γ. σόδα
500 γρ. φαρίνα με άρωμα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Βάζουμε τον χυμό και το λιωμένο βούτυρο με το ξύσμα σε μια λεκάνη, ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τη σόδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180 °C στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr