Κοχύλια με σολομό και βινεγκρέτ σαν Φρανσίσκο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένες, πλυμένες και ψιλοκομμένες
1 μάτσο σέλερι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
250 ml ελαιόλαδο
750 ml μαγιονέζα
50 ml μουστάρδα ντιζόν
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
450 γρ. σολομός, είτε φρέσκος, ψημένος και τεμαχισμένος, είτε κονσέρβας, στραγγισμένος και τριμμένος
750 γρ. ζυμαρικό κοχύλια
βινεγκρέτ Σαν Φρανσίσκο
120 γρ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
πράσινο πιπέρι
μανιτάρια
τοματάκια
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τις πιπεριές, το σέλερι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο, την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και τα αναμιγνύουμε. Προσθέτουμε τον σολομό και ανακατεύουμε.
3. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε καλά. Ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο, αν χρειάζεται. Ρίχνουμε την παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr