Κρεμά γιαουρτιού με ροδάκινα και αμαρέτο 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κρεμά γιαουρτιού με ροδάκινα και αμαρέτο
Τέλεια δροσιστική κρεμούλα.
 
 

Υλικά

500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με λίγα λιπαρά
1 βάζο κομπόστα ροδάκινο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 σφηνάκια λικέρ αμαρέτο
φρέσκο δυόσμο για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Στραγγίζετε τα ροδάκινα από τα σιρόπι τους και τα ψιλοκόβετε.
Τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και τα περιχύνετε με το λικέρ.
Ανακατεύετε το γιαούρτι με την άχνη και το ρίχνετε στο μπολ με τα ροδάκινα. Ανακατεύετε.
Μοιράζετε την κρέμα σε μικρά μπολάκια και γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Βάζετε την κρέμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να την σερβίρετε.
Το σιρόπι της κομπόστας μην το πετάξετε, κρατήστε το για να σιροπιάζετε κέικ ή παντεσπάνια για τούρτες.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες