Λαχταριστή κοτόπιτα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1 βαζάκι παστά ελιάς πικάντικη
1 πιπεριά κόκκινη
άνηθος
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές σούπας λάδι
1 αυγό
1/4 κ. φέτα
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο για ένα τέταρτο και μόλις βράσει το περνάμε από το μούλτι να λιώσει. Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα μπολ και στο ίδιο μούλτι περνάμε την πιπεριά, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια. Όταν πολτοποιηθούν τα βάζουμε όλα στο μπολ και προσθέτουμε την φέτα, την ελιά, το αυγό, το λάδι και ανακατεύουμε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Έχουμε στρώσει στο ταψί το 1 φύλλο σφολιάτας ενώ έχουμε λαδώσει το ταψί μας, Βάζουμε μέσα το μίγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο. Λαδώνουμε από πάνω με ελάχιστο λαδάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr