Λιγκουίνια με τόνο, γαρίδες, λαχανικά και φέτα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
100 γρ. τόνος από κονσέρβα με λάδι στραγγισμένος
1 κονσέρβα γαριδούλες κοκτέιλ στραγγισμένες
2 φλιτζ. ντοματάκια κομμένα στη μέση ή 3 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι (περίπου 6) φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (το λευκό μέρος και λίγο πράσινο)
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1,5 φλιτζ. φέτα κομματιασμένη(περίπου 150 γρ.)
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
2 κουταλιές γούστερ σος
500 γρ. ξηρά λινγκουίνια
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά, εκτός από το ζυμαρικό, μαζί με αλατοπίπερο. Αφήνουμε τη σάλτσα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 1 ώρα περίπου ανακατεύοντας που και που.
2. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό μέχρι να γίνει al dente. Φυλάμε 1/3 φλιτζ. από το νερό και στραγγίζουμε. Το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του σε πολύ χαμηλή φωτιά, το περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά, προσθέτοντας αρκετό νερό του ζυμαρικού, μέχρι να επιτύχουμε την επιθυμητή υφή.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr