Λικέρ κράνα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 κιλά ώριμα κράνα
1/2 κιλό ζάχαρη
1 κιλό κονιάκ
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κοτσάνια. Τοποθετούμε τα κράνα μέσα σε μια γυάλα σε στρώματα εναλλάξ με τη ζάχαρη και στο τέλος τα καλύπτουμε με ζάχαρη και καλύπτουμε τη γυάλα με διπλό τούλι και το δένουμε. Αφήνουμε τα κράνα 2-3 μήνες, εφόσον λιώσει η ζάχαρη, και μετά προσθέτουμε το κονιάκ και το κλείνουμε αεροστεγώς. Μετά από 15 μερες το δοκιμάζουμε και βλέπουμε αν θέλει ζάχαρη ή κονιάκ.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr